Testimonials

CBS Bestyrelsesuddannelsen

“Det har været en sand fornøjelse at have fået muligheden for at modtage undervisning fra nogle af Danmarks dygtigste fagpersoner og ikke mindst at få lov til at møde en stor gruppe af dygtige, engagerede og inspirerende mennesker. Jeg kan på det varmeste anbefale CBS Bestyrelsesuddannelsen og ikke blot til dem, som ønsker at styrke deres bestyrelseskompetencer, men også til ledere, som ønsker at få et generelt bredt kompetenceløft indenfor områder som bl.a. corporate governance & financial management.”

Jesper Skov Møller,
IT-direktør, Jeudan

CBS Bestyrelsesuddannelsen

CBS Bestyrelsesuddannelsen er ”second to non”. Indhold, cases og faculty er af høj international klasse. En uddannelse, som i den grad ruster en til de mange komplicerede udfordringer, man uden tvivl vil blive mødt med i bestyrelseslokalet. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale alle med bestyrelsesinteresse at deltage i denne uddannelse. Personligt har jeg svært ved at tro, at det kan gøres bedre andre steder

Ulf Nissen,
Regional Vice President, Salesforce

CBS Bestyrelsesuddannelsen

”I mine øjne er denne fantastiske uddannelse et ”must”, hvis man har interesse for bestyrelsesarbejde. CBS Bestyrelsesuddannelserne har formået at få både virtuel og fysisk uddannelse til at spille maksimalt. Tak til mine medstuderende for medlevende, interessante og berigende diskussioner sammen med Danmarks bedste undervisningsteam; 12 professorer, 40 erfarne bestyrelsesformænd og direktører fra dansk erhvervsliv samt 19 senior rådgivere for bestyrelser.”

Peter Møller Pedersen
Head of Corporate Credit Management, Nordea

CBS Bestyrelsesuddannelsen

“Jeg kan kun gentage, at det har været den bedste uddannelsesmæssige oplevelse nogensinde. Kombination af teori og praksis, samt format med cases og gruppedynamik er fantastisk.”

Jens Krog
CEO hos Advance A/S

CBS Bestyrelsesuddannelsen

Det har været en stor fornøjelse at følge denne uddannelse. Niveauet var skyhøjt og undervisningsformen var afslappet, men komprimeret. Ingen spildtid. Virkelig tjekket gennemførelse af onlinedagene, og jeg vil mene, at læringen var lige så god disse dage.

Kristoffer Buch Bramsen
Direktør hos Pumpehuset af 2011 A/S

CBS Bestyrelsesuddannelsen

“Den virtuelle undervisning fungerede fremragende. Faculty var dygtige til at agere i det virtuelle, og teknikken fungerede helt upåklagelig. Der ligger meget arbejde bag ved!”

Henning Thiesen
Bestyrelsesformand hos DJØF

CBS Bestyrelsesuddannelsen

“Fantastisk, tidssvarende og meget spændende forløb. Et undervisningsteam i topklasse. Casekonceptet styrker både indlæring og netværket i gruppen generelt. Kommer til at savne den inspirerende undervisning og dynamikken.”

Gitte Skouenborg Lasnier
Kommerciel Direktør hos Estée Lauder Companies, Nordics

CBS Bestyrelsesuddannelsen

“Generelt fungerede den virtuelle undervisning over al forventning. Logistik, teknik og undervisning gik op i en højere enhed. Specielt gruppe-arbejdsdelen og den måde, I havde sat undervisningslokalet op på CBS, fungerede virkelig godt, når man sad på sit hjemmekontor.”

Lika Thiesen
EVP og CHRO hos NKT

“Bestyrelsesuddannelsen på CBS er indiskutabelt det bedste uddannelsesforløb, jeg har deltaget i! Hele forløbet er lagt an på en 360 graders behandling af bestyrelsesarbejdet fra en teoretisk såvel som praktisk vinkel i alt fra små ejerledede til de store børsnoterede virksomheder. Det er et virkelig højt niveau fra undervisernes side; ikke blot fagligt – men også formidlingsmæssigt. Dertil er der på samtlige undervisningsdage deltagelse fra flere topprofessionelle, eksterne undervisere fra virksomheder og bestyrelser, som styrer de mange cases og udfordrer løsningsforslagene. Slutteligt er det et erfarent, kompetent og diversificeret deltagerfelt, som sikrer masser af forskellige vinkler, et højt energiniveau og et rigt netværk.”

Sanne Lønskov 
Administrerende Direktør hos N’age

CBS Bestyrelsesuddannelsen

“Det er en fremragende uddannelse. Jeg har glædet mig hver dag, jeg skulle afsted til Porcelænshaven og vil savne på denne måde med jævne mellemrum at få ny viden og inspiration. Ud over et stærkt fagligt miljø omkring uddannelsen er det også pædagogisk godt tilrettelagt. Idéen med flere undervisere ad gangen, der supplerer hinanden undervejs i samspil med deltagerne, er rigtig god.”

Lars Barfoed
Tidligere medlem af Folketinget og Formand for det Konservative Folkeparti

CBS Bestyrelsesuddannelsen

“Det samlede forløb har været fremragende. Fantastiske undervisere, illustrative cases og rigtig gode diskussioner.”

Camilla Hersom
Tidligere medlem af Folketinget og Formand for Danske Patienter

CBS Bestyrelsesuddannelsen

“Akademisk/teoretisk ekspertise og professionelle praktikere. Meget nærværende og relevante problemstillinger og god, dynamisk formidling af stoffet. En fantastisk engageret og kompetent koordination og styring af forløbet fra ankerpersonerne. Det er en meget relevant værktøjskasse, jeg tager med fra forløbet. Tak for det!”

Frank Rechendorff Møller
CEO, Agustinus Fonden