Testimonials

CBS Bestyrelsesuddannelsen

“Fantastisk, tidssvarende og meget spændende forløb. Et undervisningsteam i topklasse. Casekonceptet styrker både indlæring og netværket i gruppen generelt. Kommer til at savne den inspirerende undervisning og dynamikken.”

Gitte Skouenborg Lasnier
Kommerciel Direktør hos Estée Lauder Companies, Nordics

“Bestyrelsesuddannelsen på CBS er indiskutabelt det bedste uddannelsesforløb, jeg har deltaget i! Hele forløbet er lagt an på en 360 graders behandling af bestyrelsesarbejdet fra en teoretisk såvel som praktisk vinkel i alt fra små ejerledede til de store børsnoterede virksomheder. Det er et virkelig højt niveau fra undervisernes side; ikke blot fagligt – men også formidlingsmæssigt. Dertil er der på samtlige undervisningsdage deltagelse fra flere topprofessionelle, eksterne undervisere fra virksomheder og bestyrelser, som styrer de mange cases og udfordrer løsningsforslagene. Slutteligt er det et erfarent, kompetent og diversificeret deltagerfelt, som sikrer masser af forskellige vinkler, et højt energiniveau og et rigt netværk. Jeg har taget bestyrelsesuddannelsen, fordi jeg gerne vil engagere mig i bestyrelsesarbejde. Men uddannelsen er absolut også et meget stærkt værktøj på direktionsgangen!”

Sanne Lønskov 
Administrerende Direktør hos N’age

CBS Bestyrelsesuddannelsen

“Det er en fremragende uddannelse. Jeg har glædet mig hver dag, jeg skulle afsted til Porcelænshaven og vil savne på denne måde med jævne mellemrum at få ny viden og inspiration. Ud over et stærkt fagligt miljø omkring uddannelsen er det også pædagogisk godt tilrettelagt. Idéen med flere undervisere ad gangen, der supplerer hinanden undervejs i samspil med deltagerne, er rigtig god.”

Lars Barfoed
Tidligere medlem af Folketinget og Formand for det Konservative Folkeparti

CBS Bestyrelsesuddannelsen

“Det samlede forløb har været fremragende. Fantastiske undervisere, illustrative cases og rigtig gode diskussioner.”

Camilla Hersom
Tidligere medlem af Folketinget og Formand for Danske Patienter

CBS Bestyrelsesuddannelsen

“Akademisk/teoretisk ekspertise og professionelle praktikere. Meget nærværende og relevante problemstillinger og god, dynamisk formidling af stoffet. En fantastisk engageret og kompetent koordination og styring af forløbet fra ankerpersonerne. Det er en meget relevant værktøjskasse, jeg tager med fra forløbet. Tak for det!”

Frank Rechendorff Møller
CEO, Agustinus Fonden