COVID-19 håndtering

CBS Bestyrelsesuddannelsernes strategi har været at reducere smitterisiko og holde gang i aktiviteterne. Siden d. 28. april 2020 har CBS Bestyrelsesuddannelserne gennemført flere end 241 undervisningsdage, uden at der er konstateret smittekæder fra Porcelænshaven 22 (PH22). Det ønsker vi at gøre vort yderste til fortsætter. Vi har prioriteret COVID-19 risikoreducerende tiltag med tests; temperaturscanning; personlig håndsprit; ekstra rengøring; udluftning øget ventilation; coronatilpasset servering af forplejning i udendørs telt samt coronapas.

 • Coronapas

  På baggrund af den seneste udvikling omkring COVID-19, er coronapas ikke længere obligatorisk for fysisk deltagelse i PH22. Vi fortsætter med øvrige risikoreducerede tiltag herunder corona-kamera til venstre for indgangen i PH22 og mulighed for selv-kviktest ved ankomst. (Kom gerne 30min. forinden undervisningens start, såfremt du ønsker dette).

 • Temperaturmåling

  Mulighed for temperaturmåling med termisk kamera ved ankomst – medarbejdere på CBS Bestyrelsesuddannelserne og undervisere tager sin temperatur dagligt.

 • Håndsprit

  Der udleveres individuel håndsprit til alle deltagere og undervisere på alle undervisningsdage.

 • Rengøring

  Ekstra rengøring af lokaler, opholdsområder og toiletter i løbet af programdagen(e). Kontaktflader såsom borde og håndtag desinficeres flere gange dagligt.

 • Udluftning

  Udluftning af lokaler samt øget ventilation af indeklima. Døre vil så vidt muligt holdes åbne for at undgå berøring af håndtag.

 • Virtuel undervisning

  På alle programmer tilbyder vi deltagelse via Zoom for de, som ikke kan deltage fysisk. CBS Bestyrelsesuddannelserne har gennemført over 40 virtuelle undervisningsdage og over 190 hybride undervisningsdage siden foråret 2020 til og med januar 2022. Det er muligt at følge uddannelserne virtuelt (i et hybrid format), da CBS Bestyrelsesuddannelserne har opbygget betydelige teknologiske og pædagogiske kompetencer inden for hybrid undervisning. Vores undervisningslokaler og grupperum er i dag indrettet med storskærme, 4K kameraer, elektroniske whiteboards og professionelle mikrofoner mv., og vurderes som værende nogle af de mest avancerede i Danmark. Vi anvender Zoom som vores platform i lighed med 500.000 andre virksomheder verden rundt.